Κ Υ Ρ Ι Ε    Ι Η Σ Ο Υ    Χ Ρ Ι Σ Τ Ε    Υ Ι Ε    Τ Ο Υ    Θ Ε Ο Υ    Ε Λ Ε Η Σ Ο Ν    Μ Ε.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ


Η έμφλογη, κάθετη αγάπη προς το Θεό εκφράζεται με μία έμπρακτη, διάπυρη, οριζόντια αγάπη προς τον "πλησίον".Προορισμός του ανθρώπου η Θ έ ω σ η . Μία προσφορά δυνατότητας Θεϊκή, με την Ενανθρώπηση, Σταυρική Θυσία και Ανάσταση του Λόγου.Η Θ έ ω σ η, ενέργεια Θεού, αλλά και συνέργεια ανθρώπου.Σ’ αυτή την ανθρώπινη προσπάθεια επιποθούμε να συμβάλλομε γνωστοποιώντας ό,τι΄΄εφώτισε ο Θεός΄΄, προς δόξα Του και σωτηρία του λαού Του.Το site αυτό είναι μία ελάχιστη προσπάθεια, ανιδιοτελής, ένας αντίλαλος Ορθοδοξίας, μία ορθόδοξη μαρτυρία στο διαδικτυακό χώρο, για προβολή προτύπων, παροχή εμπειριών και προσφορά ελπίδας στον αόρατο πόλεμο κάθε αγωνιζομένου προσώπου.-

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Οι εορτές…

Οι εορτές…

Οι εορτές σταθμοί ανεφοδιασμού, βάσεις εκτόξευσης δυνάμεων προς επίτευξη στόχων, πηγές αστείρευτων δυνατοτήτων, ευκαιρίες προσευχητικών επιθέσεων στον επουράνιο Θρόνο της τρισηλίου Θεότητος.

Οι εορτές προσφέρουν ανάπαυση, προκαλούν συναισθήματα, προσκαλούν για μίμηση, ζωογονούν ψυχές, φλογίζουν καρδιές, ενεργοποιούν αποφάσεις.

Οι εορτές, δίνουν πρότυπα ζωής, κατευθύνουν αλάθητα, διεξοδικά, αποτελούν εγερτήρια σαλπίσματα.

Οι εορτές πυροδοτούν καρδιές, διεγείρουν υπάρξεις, ώστε να αυτενεργούν αποτελεσμα-τικά, να αγωνίζονται δυναμικά, να πολεμούν ανυποχώρητα. Όπλα ακαταμάχητα η προσευχή, η υπομονή, η επιμονή, η εγρήγορση, η αυτομεμψία, η αγάπη, η ταπείνωση.

Ας βιώνουμε τις εορτές, ώστε να απολαμβάνουμε τις αφειδώλευτες ευλογίες, οι οποίες μας χαριτώνουν και μας ενισχύουν αναμφίβολα.-

                                                                                    Ελ. Α. Κλ.